Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Siyonist rejimin Gazze'ye saldırıları sürüyor: En az 100 şehid

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 14.01.2024 - 14:30, Güncelleme: 14.01.2024 - 14:30 1509+ kez okundu.
 

Siyonist rejimin Gazze'ye saldırıları sürüyor: En az 100 şehid

Savaş uçaklarının Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırısında en az 100 Filistinli şehid oldu, çok sayıda kişi yaralandı.
Siyonist işgal rejimi sözde ordusunun, Gazze Şeridi'ne yönelik katliam ve soykırımı devam ediyor. Savaş uçaklarının, Gazze'nin orta kesimlerindeki Derec Mahallesi'nde ikamet eden Kasım, Hassuna, Zuh ve Şubki ailelerinin kaldığı bir binaya düzenlediği bombardımanda en az 50 kişi şehid oldu. Zeytun ve Sabra mahallelerine düzenlenen topçu saldırıları sonucu ise 5 kişi şehid oldu, 10 kişi yaralandı. Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Sevariha bölgesindeki bir evin hedef alınması sonucu 3, Bureyc ve El-Megazi'ye düzenlenen saldırılarda ise 6 kişi şehid edildi. Han Yunus'ta sivillerin yaşadığı evleri bombalayan siyonist rejim, aralarında çocuk ve kadınların da olduğu 30'dan fazla kişiyi şehid etti. Mısır sınırı yakınlarındaki iki ev ve bir araca düzenlenen hava saldırılarında ise en az 23 kişi katledildi. (İLKHA)
Savaş uçaklarının Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırısında en az 100 Filistinli şehid oldu, çok sayıda kişi yaralandı.

Siyonist işgal rejimi sözde ordusunun, Gazze Şeridi'ne yönelik katliam ve soykırımı devam ediyor.

Savaş uçaklarının, Gazze'nin orta kesimlerindeki Derec Mahallesi'nde ikamet eden Kasım, Hassuna, Zuh ve Şubki ailelerinin kaldığı bir binaya düzenlediği bombardımanda en az 50 kişi şehid oldu.

Zeytun ve Sabra mahallelerine düzenlenen topçu saldırıları sonucu ise 5 kişi şehid oldu, 10 kişi yaralandı.

Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Sevariha bölgesindeki bir evin hedef alınması sonucu 3, Bureyc ve El-Megazi'ye düzenlenen saldırılarda ise 6 kişi şehid edildi.

Han Yunus'ta sivillerin yaşadığı evleri bombalayan siyonist rejim, aralarında çocuk ve kadınların da olduğu 30'dan fazla kişiyi şehid etti.

Mısır sınırı yakınlarındaki iki ev ve bir araca düzenlenen hava saldırılarında ise en az 23 kişi katledildi. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbuyuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.