Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SAPANCA'DA BBP'NİN BAŞKAN ADAYI UMUT ÖRSEL

Dünya 17.02.2024 - 19:49, Güncelleme: 17.02.2024 - 22:31 2994+ kez okundu.
 

SAPANCA'DA BBP'NİN BAŞKAN ADAYI UMUT ÖRSEL

"SAPANCA'DA TABANIMIZIN SESİNE KULAK VERDİK"
31 Mart 2024 tarihinde birçok partinin kıyasıya yarışacağı Türkiye'de adaylar açıklanma devam ediyor. Sakarya genelinde de yarış büyük bir heyecanla beklenirken, Büyük Birlik Partisi Sapanca adayını duyurdu. Buna göre BBP Sapanca Belediye Başkan adayı Umut Örsel oldu.   "SAPANCA'DA TABANIMIZIN SESİNE KULAK VERDİK" Konu hakkında BBP Sapanca İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; "Yaklaşık 31 yıldır genel ve yerel siyasette kurucu liderimiz Şehit Sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nun yapmış oldugu dürüst ve ilkeli siyaset mirasını devam ettirmenin gereği olarak Sapanca'mızda tabanımızın sesine kulak vererek Sapanca İlçe Teşkilatı olarak belediye başkanlığı seçimlerine kendi adayımızla kıymetli kardeşimiz Sayın Umut Örsel'le katılma kararımızı tüm kamuoyuna açıklıyoruz. Sapanca'mıza, Sapancalılara ve partimize hayırlı olması dileklerimizle" ifadeleri kullanıldı.                         https://samsuntabelaci.com/
"SAPANCA'DA TABANIMIZIN SESİNE KULAK VERDİK"

31 Mart 2024 tarihinde birçok partinin kıyasıya yarışacağı Türkiye'de adaylar açıklanma devam ediyor.

Sakarya genelinde de yarış büyük bir heyecanla beklenirken, Büyük Birlik Partisi Sapanca adayını duyurdu. Buna göre BBP Sapanca Belediye Başkan adayı Umut Örsel oldu.

 

"SAPANCA'DA TABANIMIZIN SESİNE KULAK VERDİK"

Konu hakkında BBP Sapanca İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; "Yaklaşık 31 yıldır genel ve yerel siyasette kurucu liderimiz Şehit Sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nun yapmış oldugu dürüst ve ilkeli siyaset mirasını devam ettirmenin gereği olarak Sapanca'mızda tabanımızın sesine kulak vererek Sapanca İlçe Teşkilatı olarak belediye başkanlığı seçimlerine kendi adayımızla kıymetli kardeşimiz Sayın Umut Örsel'le katılma kararımızı tüm kamuoyuna açıklıyoruz. Sapanca'mıza, Sapancalılara ve partimize hayırlı olması dileklerimizle" ifadeleri kullanıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://samsuntabelaci.com/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbuyuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.