Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BBP SÖĞÜTLÜ İLÇE BİNASI AÇILDI

Dünya 12.02.2024 - 09:12, Güncelleme: 12.02.2024 - 09:24 3310+ kez okundu.
 

BBP SÖĞÜTLÜ İLÇE BİNASI AÇILDI

BBP SÖĞÜTLÜ İLÇE BİNASI AÇILDI
BBP Söğütlü İlçe binası açıldı. Katılımın yoğun olduğu törende siyasi parti temsilcileri, belediye başkan aday adayları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.Programın açılış konuşmasını BBP  Sakarya İl Başkanı Cengiz BAYAR yaptı. , , “Büyük Birlik Partisi’ne yakışan bir ilçe binasını partimize ve Söğütlü halkının hizmetine kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Birlik ve beraberlik içinde, siyasetin daha diyalog içerisinde yapmak adına burada toplanan herkese teşekküre diyoruz” dedi. İL BAŞKANI CENGİZ BAYAR BBP Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar ,  “Söğütlü'de hizmet binalarımızı hizmete açtık.  Tüm eksik ilçelerimizi büyük coşkuyla kurduk, Bu da Sakarya halkının partimize olan teveccühün arttığını göstermektedir” ifadelerini kullandı. MKYK ÜYESİ YASİN KOBAL Cami Cedit Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki törende konuşan BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Yasin Kobal, gittikleri her bölgede kendilerine gösterilen samimi ilgiden memnun olduklarını söyledi. Bugün de Söğütlü İlçe Teşkilatı'nın açılışını yaptıklarını aktaran Kobal, "İlçe Başkanımız Kazım Şengül ve açılışımıza katılan siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, halkımıza teşekkür ediyorum. Sakarya'da ilçelerimizdeki belediye başkan adaylarımıza ve teşkilatlarımıza güveniyorum, en yüksek oyu da alacağız." dedi. İLÇE BAŞKANI KAZIM ŞENGÜL Konuşmaların ardından edilen dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi ve davetliler ilçe teşkilatı binasını ziyaret etti. Açılış töreni boyunca BBP İlçe Başkanı Kazım ŞENGÜL ve partililer, davetlilerle yakından ilgilendi.              http://www.samsuntabelaci.com         www.sa            
BBP SÖĞÜTLÜ İLÇE BİNASI AÇILDI

BBP Söğütlü İlçe binası açıldı. Katılımın yoğun olduğu törende siyasi parti temsilcileri, belediye başkan aday adayları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.Programın açılış konuşmasını BBP  Sakarya İl Başkanı Cengiz BAYAR yaptı. , , “Büyük Birlik Partisi’ne yakışan bir ilçe binasını partimize ve Söğütlü halkının hizmetine kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Birlik ve beraberlik içinde, siyasetin daha diyalog içerisinde yapmak adına burada toplanan herkese teşekküre diyoruz” dedi.

İL BAŞKANI CENGİZ BAYAR

BBP Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar ,  “Söğütlü'de hizmet binalarımızı hizmete açtık.  Tüm eksik ilçelerimizi büyük coşkuyla kurduk, Bu da Sakarya halkının partimize olan teveccühün arttığını göstermektedir” ifadelerini kullandı.

MKYK ÜYESİ YASİN KOBAL

Cami Cedit Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki törende konuşan BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Yasin Kobal, gittikleri her bölgede kendilerine gösterilen samimi ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Bugün de Söğütlü İlçe Teşkilatı'nın açılışını yaptıklarını aktaran Kobal, "İlçe Başkanımız Kazım Şengül ve açılışımıza katılan siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, halkımıza teşekkür ediyorum. Sakarya'da ilçelerimizdeki belediye başkan adaylarımıza ve teşkilatlarımıza güveniyorum, en yüksek oyu da alacağız." dedi.

İLÇE BAŞKANI KAZIM ŞENGÜL

Konuşmaların ardından edilen dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi ve davetliler ilçe teşkilatı binasını ziyaret etti. Açılış töreni boyunca BBP İlçe Başkanı Kazım ŞENGÜL ve partililer, davetlilerle yakından ilgilendi. 

 

 

 

 

 

 

http://www.samsuntabelaci.com

 

 

 

 

www.sa

 

 

 

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbuyuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.