Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hatay'da yıpranan yollar asfaltlanıyor

19.01.2024 - 15:17, Güncelleme: 19.01.2024 - 15:17 3663+ kez okundu.
 

Hatay'da yıpranan yollar asfaltlanıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım koşullarını iyileştirmek ve vatandaşlara güvenli ulaşım imkânı sağlamak amacıyla var gücüyle çalışıyor.HATAY (İGFA) -  Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, il genelinde eskiyen ve altyapı çalışmalarından dolayı yıpranan yolları uzun ömürlü beton asfalt ile bir bir yeniliyor. Büyükşehir ekipleri, Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi 550/1 sokakta ve Belen Sarımazı Mahallesindeki yoğun ve işlek olan Zafer Caddesi’nde beton asfalt serimine başladı. Yetkililer, çalışmaların tamamlanmasının ardından yolların kullanımına açılacağını bildirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım koşullarını iyileştirmek ve vatandaşlara güvenli ulaşım imkânı sağlamak amacıyla var gücüyle çalışıyor.

HATAY (İGFA) -  Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, il genelinde eskiyen ve altyapı çalışmalarından dolayı yıpranan yolları uzun ömürlü beton asfalt ile bir bir yeniliyor.

Büyükşehir ekipleri, Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi 550/1 sokakta ve Belen Sarımazı Mahallesindeki yoğun ve işlek olan Zafer Caddesi’nde beton asfalt serimine başladı.

Yetkililer, çalışmaların tamamlanmasının ardından yolların kullanımına açılacağını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbuyuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.