Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MTV ödemelerinin ilk taksitinde son gün yarın

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 30.01.2024 - 13:02, Güncelleme: 30.01.2024 - 13:02 3408+ kez okundu.
 

MTV ödemelerinin ilk taksitinde son gün yarın

Motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) bu yıla ilişkin ilk taksiti ile borç yapılandırmalarına ilişkin taksit ödemelerinin yarına kadar yapılması gerekiyor.
Motorlu taşıtlar vergisi birinci taksit ödeme dönemi yarın sona erecek. İkinci taksit ödemeleri ise temmuz ayında yapılacak. Ödemeler, Dijital Vergi Dairesinden (dijital.gib.gov.tr) veya mobil uygulamasından (Google Play, App Store, Huawei AppGallery) 02.00-23.45 saatlerinde anlaşmalı bankaların banka kartı/kredi kartı, banka hesabından havale yöntemi, yabancı ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartlar ile vergi tahsiline yetkili bankalar, vergi dairesi vezneleri aracılığıyla ve PTT şubelerinden ödenebiliyor. Ödemesini yarına kadar yapmayanlar için gecikme faizi uygulanacak. Bunun yanı sıra 7326 sayılı yapılandırmada 15'inci, 7440 sayılı yapılandırmada da 8'inci taksitler yarına kadar ödenecek. (İLKHA)
Motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) bu yıla ilişkin ilk taksiti ile borç yapılandırmalarına ilişkin taksit ödemelerinin yarına kadar yapılması gerekiyor.

Motorlu taşıtlar vergisi birinci taksit ödeme dönemi yarın sona erecek.

İkinci taksit ödemeleri ise temmuz ayında yapılacak.

Ödemeler, Dijital Vergi Dairesinden (dijital.gib.gov.tr) veya mobil uygulamasından (Google Play, App Store, Huawei AppGallery) 02.00-23.45 saatlerinde anlaşmalı bankaların banka kartı/kredi kartı, banka hesabından havale yöntemi, yabancı ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartlar ile vergi tahsiline yetkili bankalar, vergi dairesi vezneleri aracılığıyla ve PTT şubelerinden ödenebiliyor.

Ödemesini yarına kadar yapmayanlar için gecikme faizi uygulanacak.

Bunun yanı sıra 7326 sayılı yapılandırmada 15'inci, 7440 sayılı yapılandırmada da 8'inci taksitler yarına kadar ödenecek. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbuyuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.