Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İşgalcilerin Batı Şeria baskınında 4 kişi yaralandı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 15.01.2024 - 14:48, Güncelleme: 15.01.2024 - 14:48 3918+ kez okundu.
 

İşgalcilerin Batı Şeria baskınında 4 kişi yaralandı

İşgalcilerin, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Nablus kentine saldırmasının ardından 4 kişi yaralandı, bir kişi de esir alındı.
İşgal kuvvetleri, Nablus'taki El Mahfiye Mahallesine baskın düzenledi.  Filistin medyası, işgal kuvvetleri tarafından daha önce şehit edilen Cihad ve Uday el Şami'nin ailelerine ait evin kuşatma altında alındığını, ardından silah seslerinin duyulduğunu bildirdi. Filistin Kızılayı ise  Nablus şehrinin Mahfiye Mahallesi'nde işgalcilerin açtığı ateş sonucu 2'si çocuk 4 kişinin yaralandığını duyurdu. Yaralıların, Nablus'taki hastanelere nakledildiği ifade edildi. Bu arada, işgal kuvvetlerinin daha sonra şehit Cihad El Şami'nin kardeşini esir alarak mahalleden çekildiği belirtildi. (İLKHA)
İşgalcilerin, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Nablus kentine saldırmasının ardından 4 kişi yaralandı, bir kişi de esir alındı.

İşgal kuvvetleri, Nablus'taki El Mahfiye Mahallesine baskın düzenledi. 

Filistin medyası, işgal kuvvetleri tarafından daha önce şehit edilen Cihad ve Uday el Şami'nin ailelerine ait evin kuşatma altında alındığını, ardından silah seslerinin duyulduğunu bildirdi.

Filistin Kızılayı ise  Nablus şehrinin Mahfiye Mahallesi'nde işgalcilerin açtığı ateş sonucu 2'si çocuk 4 kişinin yaralandığını duyurdu.

Yaralıların, Nablus'taki hastanelere nakledildiği ifade edildi.

Bu arada, işgal kuvvetlerinin daha sonra şehit Cihad El Şami'nin kardeşini esir alarak mahalleden çekildiği belirtildi. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbuyuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.