Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

HAMAS, eski esirin "hastane" iddialarını yalanladı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 18.01.2024 - 21:15, Güncelleme: 18.01.2024 - 21:15 3718+ kez okundu.
 

HAMAS, eski esirin "hastane" iddialarını yalanladı

HAMAS, geçici ateşkes sırasında serbest bırakılan bir siyonist esirin, CNN'e yaptığı açıklamada, "esaret sürecinde bir hastane odasında kaldıkları" iddiasını yalanladı.
HAMAS, yaptığı yazılı açıklamayla eski siyonist kadın esirlerden Sharon Aloni'nin iddialarına tepki gösterdi. Gazze Şeridi'nde esir tutulduğu sırada geçici ateşkes sırasında serbest bırakılan Aloni'nin, Amerikan CNN Kanalı ile röportaj yaptığı hatırlatılan açıklamada, bu röportajda "kendisi ve diğer bazı esirlerin Han Yunus şehrindeki Nasser Hükümet Hastanesi'ndeki odalarda esir tutuldukları iddiasında" bulunduğu ifade edildi. Açıklamada, "Bu iddiaların; suçlu işgalin yalanlarıyla Şifa Hastanesi ve Kuzey Gazze Şeridi'ndeki hastanelerde yapıldığı gibi, hastaneleri yok etmeyi meşrulaştırmak için yapılan kışkırtmalarla tutarlı olduğunu düşünüyoruz." denildi. Amerikan kanalı CNN'e, "bu yalanların propagandasını yapmaması çağrısında bulunan" HAMAS, "Haber aktarımında doğruluk ve objektifliği sağlayın. Özellikle siyonist işgalin, hastanelere ve sağlık sektörüne yönelik tüm iddialarını kategorik olarak reddeden uluslararası ve insan hakları kurumlarının rapor ve ifadeleri herkese açıktır ve bunlarla çelişmeyin." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
HAMAS, geçici ateşkes sırasında serbest bırakılan bir siyonist esirin, CNN'e yaptığı açıklamada, "esaret sürecinde bir hastane odasında kaldıkları" iddiasını yalanladı.

HAMAS, yaptığı yazılı açıklamayla eski siyonist kadın esirlerden Sharon Aloni'nin iddialarına tepki gösterdi.

Gazze Şeridi'nde esir tutulduğu sırada geçici ateşkes sırasında serbest bırakılan Aloni'nin, Amerikan CNN Kanalı ile röportaj yaptığı hatırlatılan açıklamada, bu röportajda "kendisi ve diğer bazı esirlerin Han Yunus şehrindeki Nasser Hükümet Hastanesi'ndeki odalarda esir tutuldukları iddiasında" bulunduğu ifade edildi.

Açıklamada, "Bu iddiaların; suçlu işgalin yalanlarıyla Şifa Hastanesi ve Kuzey Gazze Şeridi'ndeki hastanelerde yapıldığı gibi, hastaneleri yok etmeyi meşrulaştırmak için yapılan kışkırtmalarla tutarlı olduğunu düşünüyoruz." denildi.

Amerikan kanalı CNN'e, "bu yalanların propagandasını yapmaması çağrısında bulunan" HAMAS, "Haber aktarımında doğruluk ve objektifliği sağlayın. Özellikle siyonist işgalin, hastanelere ve sağlık sektörüne yönelik tüm iddialarını kategorik olarak reddeden uluslararası ve insan hakları kurumlarının rapor ve ifadeleri herkese açıktır ve bunlarla çelişmeyin." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbuyuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.