Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Depremzede çocuklar yamaç paraşütü heyecanı yaşadı

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.01.2024 - 15:27, Güncelleme: 14.01.2024 - 15:27 1441+ kez okundu.
 

Depremzede çocuklar yamaç paraşütü heyecanı yaşadı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, depremzede çocuklara ve gençler, ilk defa paraşütle uçmanın keyfini yaşadı.
Hocalar nezaretinde paraşütle Gölbaşı Gölü üzerinden süzülen gençler, hayatlarında ilk defa uçmanın keyfini yaşadı. Yaklaşık 300 metre yükseklikteki tepeden uçan gençler, 2 kilometre mesafedeki Gölbaşı Gölü indi. İlk kez uçuş deneyimi yaşayan çocuk ve gençlerden bazıları korkarken, bazıları aynı heyecanı tekrar yaşamak için sıraya girdi. Yamaç paraşütü etkinliğinin ardından düzenlenen uçurtma şenliğinde de çocuklar ve gençler, aileleri birlikte keyifli dakikalar yaşadı. Yamaç paraşütü ve uçurtma etkinliğinde çok sayıda çocuk ve genç eğlenceli dakikalar yaşadı.   Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, depremzede çocuklara ve gençler, ilk defa paraşütle uçmanın keyfini yaşadı.

Hocalar nezaretinde paraşütle Gölbaşı Gölü üzerinden süzülen gençler, hayatlarında ilk defa uçmanın keyfini yaşadı. Yaklaşık 300 metre yükseklikteki tepeden uçan gençler, 2 kilometre mesafedeki Gölbaşı Gölü indi.
İlk kez uçuş deneyimi yaşayan çocuk ve gençlerden bazıları korkarken, bazıları aynı heyecanı tekrar yaşamak için sıraya girdi. Yamaç paraşütü etkinliğinin ardından düzenlenen uçurtma şenliğinde de çocuklar ve gençler, aileleri birlikte keyifli dakikalar yaşadı.
Yamaç paraşütü ve uçurtma etkinliğinde çok sayıda çocuk ve genç eğlenceli dakikalar yaşadı.
 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbuyuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.