Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Adıyaman'da hasarlı binaların yıkımı devam ediyor - Videolu Haber

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.01.2024 - 14:59, Güncelleme: 14.01.2024 - 14:59 1504+ kez okundu.
 

Adıyaman'da hasarlı binaların yıkımı devam ediyor - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem nedeniyle en çok etkilenen iller arasında olan Adıyaman'da hasarlı binaların yıkımı kontrollü şekilde devam ediyor.
6 Şubat'ta, Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremden etkilenen kentteki ağır hasarlı binalar kontrollü şekilde yıkımı devam ediyor.  Depremden etkilenen ve hasar meydana gelen binaların yıkım kararı sonrası farklı mahallelerde bulunan binalar iş makinalarıyla kontrollü şekilde yıkımı devam ediyor. Kentin farklı noktalarında hasarlı ve acil yıkılma kararı bulunan binalar iş makinaları ile kontrollü şekilde yıkımı gerçekleştirilirken çevrede bulunan vatandaşlar ise yıkımları cep telefonları ise saniye saniye kayıt altına alıyor. Gerçekleştirilen yıkımlar saniye saniye görüntülenirken vatandaşlar arasında paniğe neden oluyor.   Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem nedeniyle en çok etkilenen iller arasında olan Adıyaman'da hasarlı binaların yıkımı kontrollü şekilde devam ediyor.

6 Şubat'ta, Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremden etkilenen kentteki ağır hasarlı binalar kontrollü şekilde yıkımı devam ediyor. 
Depremden etkilenen ve hasar meydana gelen binaların yıkım kararı sonrası farklı mahallelerde bulunan binalar iş makinalarıyla kontrollü şekilde yıkımı devam ediyor.
Kentin farklı noktalarında hasarlı ve acil yıkılma kararı bulunan binalar iş makinaları ile kontrollü şekilde yıkımı gerçekleştirilirken çevrede bulunan vatandaşlar ise yıkımları cep telefonları ise saniye saniye kayıt altına alıyor. Gerçekleştirilen yıkımlar saniye saniye görüntülenirken vatandaşlar arasında paniğe neden oluyor.
 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbuyuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.