Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
 

KARAYEL EMLAK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Kurumsal Biz Karayel Emlak, olarak işinin gerektirdiği mali, hukuki, teknik konularda eğitim ve bilgi birikimine sahip, işini profesyonelce değerlendiren ve uygulayan doğruluk ve dürüstlüğü ilke edinmiş, insan ilişkilerinde seçkin ve saygılı kişiliği, bürosu ve çalışanları ile kendisinden hizmet isteyen herkese güven vererek hizmet edebilmekten gurur duyuyoruz.   Ömer Karayel Özgeçmiş Ömer Karayel 1979 Bolu doğumlu ilk orta ve liseyi Akyazı ve dokurcun da bitirip 2002 yılında Sakarya İl Sağlık Müdürlüğüne memur olarak atandı. Burada çeşitli görevlerde bulunan danışmanımız 2018 yılında emekli olarak görevinden ayrıldı.  2018-2019 yılları arasında Sakarya özel Adatip Hastanesi’nde resmi evrak sorumlusu olarak görev yaptıktan sonra 2020 yılın başından itibaren Sakarya Karayel  Emlak Danışmanlık Hizmetlerinin hem kurucusu ve  emlak danışmanı olarak görev yapmaktadır. İktisat Fakültesi kamu yönetimi Lisans mezunu olan Ömer Karayel Evli ve iki çocuk babasıdır

KARAYEL EMLAK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

KARAYEL EMLAK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
Kategori
Ad Soyad
İl/İlçe
sakarya/serdivan
Adresi
serdivan / sakarya
Telefon
Cep Telefon
0533 384 90 97
Faks
Web Sitesi
karayelemlak.com
E-Posta
Yayın Tarihi
24.12.2023 11:42

Kurumsal

Biz Karayel Emlak, olarak işinin gerektirdiği mali, hukuki, teknik konularda eğitim ve bilgi birikimine sahip, işini profesyonelce değerlendiren ve uygulayan doğruluk ve dürüstlüğü ilke edinmiş, insan ilişkilerinde seçkin ve saygılı kişiliği, bürosu ve çalışanları ile kendisinden hizmet isteyen herkese güven vererek hizmet edebilmekten gurur duyuyoruz.

 

Ömer Karayel

Özgeçmiş Ömer Karayel 1979 Bolu doğumlu ilk orta ve liseyi Akyazı ve dokurcun da bitirip 2002 yılında Sakarya İl Sağlık Müdürlüğüne memur olarak atandı. Burada çeşitli görevlerde bulunan danışmanımız 2018 yılında emekli olarak görevinden ayrıldı.

 2018-2019 yılları arasında Sakarya özel Adatip Hastanesi’nde resmi evrak sorumlusu olarak görev yaptıktan sonra 2020 yılın başından itibaren Sakarya Karayel  Emlak Danışmanlık Hizmetlerinin hem kurucusu ve  emlak danışmanı olarak görev yapmaktadır.

İktisat Fakültesi kamu yönetimi Lisans mezunu olan Ömer Karayel Evli ve iki çocuk babasıdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.