Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sakaryaspor-Kocaelispor

Spor 27.08.2020 - 14:35, Güncelleme: 21.12.2023 - 10:15 1918+ kez okundu.
 

Sakaryaspor-Kocaelispor

Marmara derbisi için heyecanlı bekleyiş ! Sakaryaspor-Kocaelispor
1973/74 sezonunda 1-0'lık Sakaryaspor galibiyetiyle başlayan Sakaryaspor- Kocaelispor rekabetinde 38 karşılaşma geride kaldı. Komşu iki ilin uzun yıllar alt liglerde mücadele eden takımı bu hafta 1.Lig'de karşı karşıya geliyor. İki takımında taraftarı sezon başından itibaren bu karşılaşmayı beklerken, Marmara derbisinin en can yakan durumlarından biri de Kocaelispor taraftarının maçta olmayacak olması. Tatangalar ve Hodri Meydan grupları İl Spor Güvenlik Kurulu kararının aldığı bu kararın bir kez daha gözden geçirilmesi için sosyal medya hesaplarından her ne kadar çağrı yapmış olsalarda olumlu herhangi bir geri dönüş şu an için yok.   Sakaryaspor taraftarı ise bu karşılaşmaya oldukça yoğun bir ilgi gösteriyor. Sakaryaspor ile Kocaelispor arasında Cumartesi günü Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak müsabaka biletlerine yoğun ilgi var.
Marmara derbisi için heyecanlı bekleyiş ! Sakaryaspor-Kocaelispor

1973/74 sezonunda 1-0'lık Sakaryaspor haberleri">Sakaryaspor galibiyetiyle başlayan Sakaryaspor- Kocaelispor haberleri">Kocaelispor rekabetinde 38 karşılaşma geride kaldı. Komşu iki ilin uzun yıllar alt liglerde mücadele eden takımı bu hafta 1.Lig'de karşı karşıya geliyor. İki takımında taraftarı sezon başından itibaren bu karşılaşmayı beklerken, Marmara derbisinin en can yakan durumlarından biri de Kocaelispor taraftarının maçta olmayacak olması.

Tatangalar ve Hodri Meydan grupları İl Spor Güvenlik Kurulu kararının aldığı bu kararın bir kez daha gözden geçirilmesi için sosyal medya hesaplarından her ne kadar çağrı yapmış olsalarda olumlu herhangi bir geri dönüş şu an için yok.

 

Sakaryaspor taraftarı ise bu karşılaşmaya oldukça yoğun bir ilgi gösteriyor. Sakaryaspor ile Kocaelispor arasında Cumartesi günü Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak müsabaka biletlerine yoğun ilgi var.

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbuyuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.